VOLEJTE ZDARMA 800 128 888

STRAŠIDELNÁ ZAHRADA – tisková zpráva

6.11.2017

Přes dva tisíce halloweenských strašidel zaplnily areál KOVOZOO ve Starém Městě

6. 11. 2017 Staré Město – Přes dva tisíce návštěvníků zavítalo v pátek 3. 11. 2017 do areálu REC Group a KOVOZOO na akci Strašidelná zahrada, kterou společnost REC Group společně se svými dceřinými společnostmi – KOVOSTEEL Recycling,  STEELMET, RPG Recycling, GELPO, ASSCO Recycling, A-ORTO, DZO a spolkem Rosnička – pořádala již po šesté.

Již před setměním se ke vstupu do areálu začala slétávat strašidla, čarodějnice, upíři, hejkalové a další halloweenské bytosti. Za branami strašidelné zahrady na návštěvníky čekala spousta soutěží, zábavy, dobrého jídla a doprovodný program, o který se postaral kouzelník a moderátor Jirka Hadaš se svojí strašidelnou show. V průběhu Strašidelné zahrady tajná porota vybrala tři nejpovedenější kostýmy a výherci, v tomto případě tři výherkyně, byli odměněni dárkovými taškami.

Společnost REC Group s. r. o. pořádala v tomto roce také Den Země, Pohádkovou zahradu nebo akci Děti a KOVOZOO. Další akce pořádaná v areálu REC Group a KOVOZOO bude Den Země, která se uskuteční v dubnu 2018. Všichni jsou srdečně zváni!

FOTOGRAFIE z akce najdete v GALERII.

Bližší informace podá:

Petra Polášková